PSAT Schedule

October 14, 2015

• 12th grade students participating in senior activity go to the MPR.
• 12th grade students not participating in senior activity go to the Big Gym.
• 11th grade students taking the PSAT go to testing locations.
• 11th grade students not taking the PSAT go to the Big Gym.
• 10th grade students go to testing locations.
• 9th grade students taking the PSAT go to testing locations.
• 9th grade students not taking the PSAT go to the Big Gym.
• All SDP students not taking the PSAT go to your SDP teacher’s classroom.

PSAT 7:57 AM 11:45 AM 193 minutes

Nutrition: 11:45 AM 12:00 PM 15 minutes

Period 1: 12:05 PM 12:26 PM 21 minutes

Period 2: 12:31 PM 12:52 PM 21 minutes

Period 3: 12:57 PM 1:18 PM 21 minutes

Lunch: 1:18 PM 1:48 PM 30 minutes

Period 4: 1:53 PM 2:14 PM 21 minutes

Period 5: 2:19 PM 2:39 PM 20 minutes

Period 6: 2:44 PM 3:04 PM 20 minutes

Please set up the Page Sidebar in your WordPress backend.

Choose the template Full Width to hide the sidebar on pages.